Gençlik ve Spor Bakanlığı burs kredisi başvuruları için son başvuru tarihi uzatıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Spor Mehmet Kasapoğlu 1 milyon 392 bin 629 öğrenciye ait, 27 milyar lira olan KYK borcunun silindiğini duyurdu.
Bakan Kasapoğlu, Öğrenim Kredisi Yönetimi sürecinden yararlanan öğrencilerle ilgili sorgulamaların elektronik ortamda yapılmaya başladığını duyurdu.
Bakan Kasapoğlu, bazı gençlerin çeşitli nedenlerle Gençlik ve Spor Bakanlığı kredi bursu başvurusunu yapamadıklarını açıklayarak, başvuruların yeniden açıldığını ve yarın saat 23:59'a kadar yapılabileceğini sözlerine ekledi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı'na sübvansiyonlu kredi başvuruları için süre uzatıldı.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kassapol, GSB Burs Kredisi başvurularının yeniden açıldığını ve yarın 23:59'a kadar başvuru yapılabileceğini duyurdu.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharem Kassapol, 1 milyon 392 bin 629 öğrencinin 27 milyar liralık KYK borcunun silindiğini söyledi.
Bakan Kasapoğlu, yapılandırılmış öğrenci kredisi sürecinden yararlanan öğrencilerin e-devlet üzerinden sorgulamalarının başladığını duyurdu.
Bakan Kasapoğlu, bazı gençlerin GSB kredi burslarına çeşitli nedenlerle başvuruda bulunmadığını belirterek, başvuruların yarın saat 23.59'a kadar yeniden açılacağını ve yapılabileceğini söyledi.